EuroLeague Final-Four final maçı ne zaman?

THY EuroLeague 2021-2022 sezonunda Final-Four heyecanı devam ediyor. Bu etapta, temsilcimiz Anadolu Efes; Yunanistan'dan Olympiakos ve İspanya'dan Barcelona ile Real Madrid yer alıyor. Peki, EuroLeague Final-Four final maçı ne zaman oynanacak? İşte, turnuva organizatörünün yayınladığı resmi tarihler ve üçüncülük maçının takvimi...
 Tarih: 19-05-2022 21:00:00
EuroLeague Final-Four final maçı ne zaman?

Avrupa basketbolunun "1" numaralı organizasyonu olarak görülen THY EuroLeague'de Final-Four etabı, 19 Mayıs Perşembe günü itibariyle başladı. Sırbistan'ın başkenti Belgrad'daki Stark Arena'da dört takım kozlarını paylaşıyor. Play-Off etabında Olimpia Milano'yu geçerek Final-Four'a yükselen Anadolu Efes; Yunan Olympiakos ve İspanyol ekiplerinden Barcelona ile Real Madrid, kupa için mücadele ediyor. Peki, EuroLeague final maçı ne zaman oynanacak? İşte, Kupa ve üçüncülük maçının tarihleri...

EuroLeague Final-Four Final Maçı Ne Zaman?

THY EuroLeague 2021-22 sezonunun galibinin belli olacağı Final-Four final maçı, 21 Mayıs Cumartesi günü oynanacak. Karşılaşmanın saatine ilişkin net bir açıklama yapılmazken, Final-Four'daki takvim devam ettiği takdirde finalin saat 22.00'de başlaması düşünülüyor. 

Üçüncülük Maçının Tarihleri

EuroLeague'in resmi internet sitesinde yayınlanan son bilgiler doğrultusunda, sezonun üçüncüsünün belli olacağı maçın da 21 Mayıs Cumartesi gününe alındığı öğrenildi. Bu karşılaşmanın da saat 19.00'da başlaması düşünülüyor. 

Maçlar Hangi Kanalda ve Şifreli Mi?

Avrupa'da ve ülkemizdeki binlerce basketbol tutkununun merak ettiği EuroLeague Final-Four maçları beIN Sports HABER kanalında canlı ve şifresiz olarak yayınlanıyor. Karşılaşmalara dair son gelişmeleri öğrenebilmek için TÜMSPOR sayfasını ziyaret edebilirsiniz.

Final-Four Maçları

Anadolu Efes - Olympiakos: 19 Mayıs Perşembe, 19.00

Real Madrid - Barcelona: 19 Mayıs Perşembe, 22.00

Tek maç üzerinden oynanan maçlarda galip gelen ekip doğrudan finale yükselecek. Kaybeden takım da üçüncülük maçına çıkacak. 

Etiketler
  Bu haber 34564 defa okunmuştur.
  YORUMLAR 0 Yorum YORUM YAP
Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.
  FACEBOOK YORUM
Yorum
  DİĞER Spor Haberleri
BİZİ TAKİP EDİN
  • HABER ARŞİVİ
    YUKARI