Iğdır Futbol Kulübü Aksaray Belediyespor maçı canlı izle | TRT Kurdi şifresiz yayın TFF 3. Lig Play-Off

TFF 3. Lig 2. Grup'ta normal sezonu 3'üncü sırada tamamlayan ve Play-Off oynama hakkı kazanan Iğdır Futbol Kulübü, sezonun 4'üncüsü Aksaray Belediyespor ile kozlarını paylaşıyor. Bu maç, ülkemizde TRT Kurdi kanalında canlı ve şifresiz olarak izlenebiliyor. Peki, Iğdır FK 68 Aksaray maçı ne zaman ve saat kaçta başlıyor? İşte, karşılaşmayı canlı izleme yöntemleri...
 Tarih: 18-05-2022 14:30:00
Iğdır Futbol Kulübü Aksaray Belediyespor maçı canlı izle | TRT Kurdi şifresiz yayın TFF 3. Lig Play-Off

Türkiye Futbol Federasyonu 3. Lig 2. Grup'ta Play-Off heyecanı kaldığı yerden devam ediyor. Bugün, Iğdır Futbol Kulübü, Iğdır Şehir Stadı'nda Aksaray Belediyespor ile karşılaştı. Bu karşılaşma, Iğdır Futbol Kulübü'nün 3-2'lik üstünlüğüyle sona erdi. Iğdır'a galibiyeti getiren golleri Okan ve Muhammet (2) atarken, Aksaray'ın golleri Necmi Çoban ve Alican'dan geldi. Bu sonuçla beraber, Iğdır Futbol Kulübü finale yükseldi. 

Iğdır Futbol Kulübü Aksaray Belediyespor Maç Özeti Nasıl İzlenir?

Iğdır Futbol Kulübü ile Aksaray Belediyespor arasındaki TFF 3. Lig Play-Off yarı final karşılaşmasının özeti, TRT Kurdi kanalında yayınlanmaktadır. Bu adres dışında, müsabakaya dair merak edilen her şeyi TÜMSPOR sayfasını ziyaret ederek öğrenebilirsiniz. TRT Kurdi kanalının uydu ve frekans bilgileri için aşağıdaki haberi okuyabilirsiniz.

TRT Kurdi Uydu Ayarı ve Frekans Bilgileri 2022 (HD ve Şifresiz Yayın)

Maç Ne Zaman?

Iğdır Futbol Kulübü'nün 68 Aksaray Belediyespor ile oynayacağı TFF 3. Lig Play-Off rövanş maçı, 18 Mayıs Çarşamba günü saat 15.30'da başlıyor. Karşılaşma, Iğdır Şehir Stadı'nda oynanıyor.

Hakemler

Barkın Kara

Vedat Demir

Enes Biroğlu

Egemen Artun

İlk Maçta Ne Olmuştu?

Iğdır Futbol Kulübü ile Aksaray Belediyespor arasındaki ilk maç, Aksaray kentinde oynanmış ve nefes kesen 90 dakikalık mücadele 2-2'lik eşitlikle tamamlanmıştı. O maçta Iğdır'ın gollerini Abdulaziz ile Okan atarken, Aksaray'ın golleri Mervan ve Gürcan'dan gelmişti.

Etiketler
  Bu haber 34268 defa okunmuştur.
  YORUMLAR 0 Yorum YORUM YAP
Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.
  FACEBOOK YORUM
Yorum
  DİĞER Spor Haberleri
BİZİ TAKİP EDİN
  • HABER ARŞİVİ
    YUKARI