Tarık Balyalı: Sözüm Söz 30 Yıllık Sorunları Çözeceğim

CHP Pendik Belediye Başkan Adayı Tarık Balyalı bu seçimin flaş isimlerinden biri oldu. Balyalı, yürüttüğü dev seçim kampanyası, ortaya attığı projeler, kendine ve partisine olan inancı ile kamuoyuna ‘seçimi kazanabilir’ imajını vermeyi de başardı.
 Tarih: 23-03-2024 21:28:12
Tarık Balyalı: Sözüm Söz 30  Yıllık Sorunları Çözeceğim

Tarık Balyalı: Sözüm Söz 30 
Yıllık Sorunları Çözeceğim

 

CHP Pendik Belediye Başkan Adayı  Tarık Balyalı  bu seçimin flaş isimlerinden biri oldu. Balyalı, yürüttüğü dev seçim kampanyası, ortaya attığı projeler, kendine ve partisine olan inancı ile kamuoyuna ‘seçimi kazanabilir’ imajını vermeyi de başardı.

Konulara hakimiyeti, belediyecilik noktasındaki tecrübesi, hitabet yeteneği Balyalı’nın artıları arasında yer alan diğer unsurlar.

Siyasi otoriteler Tarık Balyalı’nın herkesten ve her kesimden oy alabilecek nitelikte bir aday olduğunu ve CHP’nin uzun yıllardan sonra ilk kez bu kadar seçimi kazanma ihtimalinin bulunduğunu ifade ediyorlar.




Tarık Balyalı, seçim çalışmaları sürecinde yoğun bir tempo ile Pendik’in tüm mahallelerini ziyaret etti. Esnaflarla, sivil toplum örgütleriyle, vatandaşlarla görüşmeler yaparak kendisini, sunduğu çözüm önerilerini anlattı, sorunları ve istekleri dinledi.Balyalı, “Sözüm söz! Pendik’te 30 yıldır çözüm bekleyen sorunların tamamını çözeceğim. Ben 30 seneden beri siyasetin içinde olan, 15 yıldır meclis üyeliği yapan birisi olarak Pendik’in sorunlarını biliyorum. Çözümlerini de biliyorum” sözleriyle de iradesini ortaya koymakta.




Tarık Balyalı sunumlarında Pendik’in sorunlarının özellikle çözülmediğini bunun böyle olmasının mevcut yönetimin tercihi olduğunu ifade ediyor. Pendik Belediyesinin İstanbul Büyükşehir Belediyesi ile sürekli didişir halde olmasının ilçeye ve vatandaşlara zarar verdiğini söyleyen Balyalı, belediye başkanının seçildikten sonra siyasi rozetini çıkarması gerektiğinin de altını çiziyor.

  HABER GALERİ
  Bu haber 529 defa okunmuştur.   Editör: Halil Güler
  YORUMLAR 0 Yorum YORUM YAP
Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.
  FACEBOOK YORUM
Yorum
  DİĞER İstanbul Haberleri
BİZİ TAKİP EDİN
  • HABER ARŞİVİ
    YUKARI